1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

New Holland voetbalshirts onthuld

Goedkope Nederland 2016 Voetbalshirt vereniging KNVB en sponsor Nike onthulde het nieuwe huis en weg voetbal kits voor Nederland 'nationale ploeg op maandag. De kits in oranje en blauw "" weerspiegelen traditionele Nederlandse waarden ?? zoals moed, leiderschap en loyaliteit '', aldus de KNVB.

Het nieuwe thuisshirt is in oranje met stijlvolle blauwe accenten op de kraag. Het heeft de KNVB logo en strepen op de zijkanten, ook in blauw. "" Oranje "" is een een mouw en het woord "" Leeuwen "" (leeuwen in het Engels) aan de andere kant. "" Nederland "" is aan de achterzijde van de kraag.

De broek is in dezelfde kleurstelling als het shirt - oranje met een blauwe streep De sokken zijn blauw met een oranje grafische voorstelling op de kuit, waarin de spelers snelheid en behendigheid hoogtepunten, volgens de voetbalbond ..

Het nationale team zal de nieuwe kits dragen tijdens de kwalificatierondes voor het WK 2018 in Rusland.Goedkope Voetbalshirts Kids Het huis kit zal worden gedragen voor de eerste keer tegen Frankrijk op vrijdag 25 maart. De weg kit zal worden gedragen tegen Engeland op Wembley Stadium in Londen op 29 maart. "