1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

Lionel Messi zegt dat hij is terug te keren naar Argentinië nationale ploeg

Lionel Messi dragen Argentinië 2016 voetbalshirt Kopen is terug naar de Argentijnse nationale ploeg komen. Volgens AFP, heeft Messi overeengekomen om terug te keren als gevolg van de 'liefde' die hij heeft voor zijn land.

In het weekend, Messi praatten met nieuwe Argentinië manager Edgardo Bauza, die in Barcelona was het team speelde Sampdoria in een voorseizoen wedstrijd. Het blijkt dat de convo ging goed.

Messi kondigde hij verliet het nationale team in juni na Argentinië de Copa America finale verloren van Chili, de derde achtereenvolgende zomer waarin het team verloor een bekerfinale. En we kunnen kopen Goedkope Voetbalshirts Kind om het te ondersteunen!

"Een heleboel dingen gingen door mijn hoofd op de avond van de finale en ik gaf ernstige gedachte te stoppen, maar mijn liefde voor mijn land en dit overhemd is te groot", zei hij vrijdag in een verklaring vrijgegeven door zijn management bedrijf, per AFP.

Bauza had gezegd dat hij geen twijfel dat Messi zou terugkeren gehad, maar terug te keren dit snel is een beetje een verrassing voor velen. Argentinië zal Uruguay en Venezuela spelen in begin september in de WK-kwalificatie.