1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

2016-17 La Liga Team Voorbeschouwing Barcelona

doelstellingen van Barcelona zal hetzelfde zijn zoals ze zijn elk seizoen: Win elke trofee ze kunnen, met een bijzondere aandacht voor de Primera División en de Champions League. Dat gezegd hebbende, dit kan een beetje van een overgangsperiode seizoen voor de Catalanen als Luis Suarez is nu 29, net als Lionel Messi. Andres Iniesta is 32 en kopen Barcelona Uit tenue 2016/17.

Ook Ivan Rakitic, vaak gezien als een jongere lid van de kern van Luis Enrique's Barcelona, ​​is 28. We kunnen waarschijnlijk verwachten nog een jaar of twee van de piek Messi en Suarez, maar het venster is eindelijk begint te krimpen. Als je hun toenemende leeftijd te combineren met de enorme financiële druk van het houden van Messi, Suarez en Neymar op de boeken, het is heel goed mogelijk dat deze MSN's laatste kans om te winnen een andere Champions League, evenals een tweede treble sinds 2009 zou kunnen zijn.

Wilt u Voetbalshirts Kids Kopen kopen voor uw kinderen? Nogmaals, er mag niets hier te revolutionair. Barcelona nog steeds graag in bezit te voetballen, geduldig breken teams door slim passing en beweging. Ze hebben natuurlijk uitgegroeid tot een beetje meer direct onder Enrique als het bezit meester Xavi werd op het middenveld vervangen door de meer directe Rakitic en de voorste drie zag een belangrijke upgrade met de toevoegingen van Neymar en Suarez.