1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

30 Barcelona miljoen naar Macy's bank te kopen

Na een zomer vol wendingen, Barca eindelijk afgerond op de transfermarkt, een spits, dat wil zeggen van Paco Valencia, terwijl op hetzelfde moment werden de voormalige Barcelona spits tiener Munir in bruikleen Valencia, Barcelona gestuurd, maar bracht ?? € 30.000.000 Paco Bimunier zeker meer geschikt voor de vierde spits van Barcelona en het zijn? Wilt u kopen Barcelona 3e tenue 16/17 om uw liefde voor voetbal te tonen?

Hoewel Barca, Alda - Turan en Munir zijn als vierde spits van het team, maar Enrique wil nog steeds een spits te kopen op de transfermarkt, als vervanger van MSN, maar of Nuoli Tuo, Bi Aituo Gameiro nog steeds de eindpass en Barcelona. Barcelona finale te kijken naar het lichaam Paco Valencia voorzitter van de club heeft in het openbaar verklaard dat: "We willen niet Paco verkopen." Maar uiteindelijk Paco nog in zijn 23 verjaardag met 30 miljoen prijs uit te nodigen Barcelona.

Paco trad Barcelona in de vorige paar wedstrijden, prestaties Munir's heeft zoveel Barcelona supporters zijn heel erg tevreden. In de Spaanse Super Cup, twee wedstrijden Munir scoorde drie doelpunten, met een goede concurrentiepositie staat. In King's Cup het afgelopen seizoen, had Munir vijf doelpunten, en werd de topscorer van de Copa del Rey. Maar Enrique niet Mounir volledig vertrouwen te geven, de eerste twee rondes in de Primera División, Munir speelden kansen, en uiteindelijk trad Valencia in bruikleen, en zijn buy-out clausule is slechts 12 miljoen euro. Dit Valencia is ongetwijfeld pick-up een koopje.

Paco en Mounir kan dienen als een vleugelspeler en centrale positie, ongeacht de MSN in een van hen een blessure, ze kunnen uiterlijk vervangen. En in vergelijking met Paco, 21-jarige Mounir jonger, maar hij kwam uit La Masia om meer vertrouwd zijn met Barcelona stijl van spelen, maar ook met de spelers van Barcelona met meer begrip geworden. Op dit punt, om echt Paco in het Barcelona-systeem in het verleden, is er nog een lange weg te gaan. Laten we kopen Goedkope Voetbalshirts Kopen aan de grote team te ondersteunen!