1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

Liverpool Releasedatum 2016-17 Derde Kit

Liverpool zijn de dingen vrij eenvoudig en klassiek met hun huis en weg kits dit seizoen gehouden, met een schone rode privénummer en zwart met rode details op de weg. Die altijd betekende dat er een goede kans de Liverpool 3e tenue 16/17 zou net iets meer die er zijn.

Daartoe zijn er foto's zweven rond voor een paar weken nu van een two-tone lime groene streep lichaam met donkergrijze schouders derde kit geweest. Vandaag de dag, dat lime groen nummer gaat van lekken en speculatie te bevestigen en de realiteit, en het is waarschijnlijk gaat om meer mensen af te schrikken dan overtuigt.

Gewoon kopen Goedkope Voetbalshirts Kopen om onze liefde te tonen! Dat hoeft niet een slechte zaak, dat wel. Het is immers de derde set. En het heeft wel een zekere samenhang zodra men aanvaardt dat het lime groen-de streep detaillering; zoals de schouders passen de sokken. Als men een lime groene derde pakket voorstellen, is het mogelijk voor te stellen veel, veel erger.