1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

Manchester City 16/17 weg overhemd en NIKE vrijgegeven

Manchester City en Nike heeft een 2016-17 seizoen, en gedurfde Jersey gelanceerd.Manchester City Voetbalshirt 16/17 kopen is Almeida zwart met rode details en geel knipperen.

Werkbijen: een blik op Manchester City in het verleden en de beroemde iconen van Manchester inspireerde zwart en rood pak.

Insecten hebben sinds het begin van de negentiende eeuw, synoniem met Manchester United geweest. Toen voor het eerst werd gebruikt om de snelle groei van de stad symboliseren tijdens de Industriële Revolutie. Sinds 1842 Manchester wapenschild aanbevolen zeven werkbijen en insecten kunnen overschatten gebouwen, bruggen, lichtbakken van de stad, en het is te zien in het gemeentehuis vloer mozaïek.

Als een knipoog naar de kleur van de opvallende gestreepte honingbij, New Jersey unieke zwart lichaam en rode schouders en mouwen versierd met levendige gele details. De gehele suite ecliptica, de meest opvallende is een shirt en korte broek, en Nike Swoosh logo Etihad club kuif.

De club kam, nieuw voor 2016-17 en de eerste te zien in de onlangs onthuld dat thuis jersey, re-ingebeeld in geel en zwart road jersey - met het kleurenschema doet denken aan de werkbijen, en de badge vereeuwigt andere iconische symbolen, met inbegrip van Manchester, Lancashire en Manchester handel schip rode rozen. Laten we kopen Goedkope voetbalshirts voor onze kinderen!

Manchester City Voetbalshirt 16/17 kopen