1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

Nieuwe MANCHESTER CITY HOME KIT 2016-17 in verkoop

New Manchester City thuis tenue 2016/17 is te koop! De integratie van de Manchester schip, drie rivieren en de rode roos van Lancashire, werd de nieuwe badge ontworpen als een modern origineel. Voor de eerste keer, het omvat ook Manchester City basisjaar 1894.

Past Guardiola befaamde aandacht voor detail, bevat nieuwe wedstrijd en training de kleding van de club cutting-edge Nike AeroSwift technologie die ontworpen is om de mobiliteit te verbeteren, gewicht te verminderen en de afleidingen die prestaties belemmeren te verminderen.

De nieuwe thuistenue combineert traditionele Stad van de club blauw met donkere blauwe detaillering dat de signalen neemt van de kleur van de tekst van de nieuwe kuif en trimmen. Dit komt neer op een esthetisch-update voor een club die zelf cementeren tussen Europa's elite.

Twee eerbetoon aan de club worden ook gebreid in het ontwerp: het woord "City" Goedkope voetbalshirts aan de achterkant van de kraag, en, aan de binnenkant van de manchetten, "Est 1894" functie als een andere herinnering aan de legendarische geschiedenis en de verwijzing van de club aan de nieuwe badge. Onze shop- www.voetbalok.com is de beste winkel om een ​​hoge kwaliteit MANCHESTER CITY HOME KIT 2016-17 krijgen!

Manchester City thuis tenue 2016/17