1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

Blues Alvaro Morata gemaakt £ 60m aanbod voor Real Madrid alleen te bewegen te blokkeren

Real Madrid vooruit Alvaro Morata heeft geopenbaard Chelsea Goedkope Voetbalshirts dress.Have gesprekken gevoerd met in de zomer na de Blues een aanbod dat hem 'De duurste Spaanse speler ooit' zou hebben gemaakt.

Waren jagen Chelsea spits de hele zomer aan Antonio Conte en maakte de Spanje voorwaarts Zijn nummer een doel.

Morata verliet Juventus aan het begin van de transferperiode na Madrid hun buy-back optie om opnieuw te ondertekenen de spits voor £ 23m.With uitgeoefend de wil van Chelsea, Arsenal en Manchester United snuffelen Morata, Madrid kocht hem terug met het oog op het maken van een snelle winst uit de verkoop hem weer op, alleen voor Zinedine Zidane besluit te hebben willen om hem te houden.

Net als Zidane, Morata zag zijn toekomst in het Bernabeu en de kans om te vertrekken na wordt gegeven Assurances over zijn rol bij de club afgewezen. Ik heb echter wel toegeven dat die waren het dichtst bij Chelsea team kwam om hem te verleidelijk om Madrid te verlaten en we zullen nog steeds kopen Real Madrid Tenue Lange Mouwen om hem te steunen.