1 Followers
25 Following
voetbalshirts1617aa

Goedkope Voetbalshirts kopen 2016/17,Goedkope Voetbaltenues kids 16/17 laten bedrukken

Goedkope voetbaltenues 16/17 kopen in de beste online winkel. Koop voetbalshirts 2016/2017 kids met voetbalshirt bedrukken,snelle levering en hoge kwaliteit.

Pep Guardiola weet hoe Lionel Messi verslaan

Pep Guardiola zal weten wat er nodig is om te stoppen met Barcelona en Lionel Messi, volgens de Manchester City-middenvelder Ilkay Gundogan. Guardiola keert terug naar Camp Nou voor de eerste keer als de stad manager vier jaar na het leiden van Barca tot drie Primera División titels en twee Champions League in zijn vier seizoenen there.Cheap Soccer Jerseys 2016/2017 van de beste online winkel. Krijg grote prijzen en aanbiedingen voor de levering door het bestellen van Lionel Messi voetbalshirt kids 2016/2017 vandaag online!

Maar Gundogan, die zal spelen in Camp Nou voor de eerste keer, zegt de coach Catalaanse weet hoe hij zijn zijde voor te bereiden op een harde botsing met de Spaanse kampioen.

"Ik denk dat dit zal de grootste uitdaging, ja. Ze zullen zeker het beste team zullen we tot nu toe onder ogen gezien te hebben," de Duitse internationale vertelde verslaggevers.

"Ik heb nog nooit gespeeld tegen hen, maar we weten allemaal dat ze spelers van wereldklasse en misschien wel de beste speler ter wereld in Lionel Messi.

"Away, zal het vooral moeilijk zijn, een uitdaging, maar ik kan zeggen dat we zijn zeker niet bang. We zijn nieuwsgierig en willen deze ervaring hebben en willen spelen in dit stadion tegen dit team. Het zal niet een test, maar spannend voor ons.

"Het is een groot pluspunt voor ons hen kent. Hij kent het team, de club, het stadion en hij weet Messi.All de nieuwe Voetbal Jerseys 2016/2017 op één plek. Makkelijk om te bladeren en te kopen uw Goedkope voetbalshirts kids.